Фа-фа о 18-30 на Шевченка(навпроти Янівського цвинтара) здається Lubasу на Венто(переднє ліве крило червоного кольору).
оукай: 1. декілька днів тому (а скоріш минулого тижня) біля 9.00 ранку кліп-кліп очима білому гольфу мк2 на пр. Свободи. Де загубив бампер і хто то ? :D 2. декілька днів тому кліп -кліп очима зеленому сірку на драгоманова. млін, машинка просто супер дивиться... 3. кліп-кліп чорному кантрі (думаю саме кантрі а не синхро, бо на гольф Саса не подібний...). взагалі наліпки не було, але мала лі шо.. :D п.с. в мене наліпка тільки на передній шибі. ніпарядак. Тіні, в тебе ніц не завалялось з маленьких наліпочок ? я б в п'ятницю забрав
Якщо білий без бампера заднього, то може і я був, якщо рохкав мотор як в тракторця, то значить точно мій дизеляка мене на роботу віз. :D
Чий це сріблястий тауран 0051 сьогодні зранку біля Магнуса стояв на парковці?...збоку на склі маленька наклейка клубу =)
Дальнім БЛИМ-БЛИМ "rvm"у ну і звісно його Пасіку ++2900++ сьогодні десь в 12.30 на Городоцькій. Радий був бачити, щоправда, то спочатку не помітив тебе, бо по дорозі спорив з "пасажиром".
НУ таких компліментів машині ще ніхто не відвішував. і не лукав, ти не фафакав, то радше було "блим" і все :D САСА ?
Не лукавлю. Я фа-факав. Просто я не трубив півгодини. То не було фаааа-фааа, а радше ф-ф. Там на рельсах і без того важко машину втримати прямо, а тут ще фа-факати і блимати тре
БЛИМ-БЛИМав, БЛИМ-БЛИМав, а він по телефоні розмовляв та в дзеркало не дивився. Блим-блим зеленому Гольфіку 4 АМЕРИКАНЦЮ з номерами 2288 вроді, сьогодні близько 14.00 на спуску вул.Крушельницької.