Блим-блим а потім фа-фа білому пасату В3 на пр. Чорновола біля Ельдорадо, сьогодні десь біля 22.00 год.П.с. дякую що пустив, але блимав щоб привітатись))
от курва, а я тебе не бачив і не чув.. а! бо в тебе клаксон ше неміняний ))) блим-блим Дізєлю вчора зранку біля добробуту. вчепився в баранку і не звертаєш ні на що уваги))) п.с. впізнав тебе по відсутньому бамперу )))))
Не встиг по фа-факати сьогодні КУМові на кільці на Кульпарківській і КОТу на Сахарова (якщо не опізнався, але вроді у Львові більше такої кольорової Копійки нема ).
Та, така "валентина в сафарі" є тільки одна в свому роді і як каже Домінік - то фірмовий, котячий VW на сахарова мене підрізали таксисти, де жи там мені фа-факав ?
Взаємно, привіт-привіт. Але на рахунок бампера, то вже майже підготовлений до покраски. Тому скоро Кльопа буде мати повноцінний зад.
ФА-ФА І Блим-Блим Коту тобто КІТу на Щирецькій біля Нової Лінії. Тепер вдень під промені сонця я побачив шо дах Твого ФольксВАЗа не білий, таке якби трохи жовтуватий.
ахаха, ти відєл как виглєдіт закат ? -ну, да.. так вот такой же, только зєльоний :D РВМ, бачив би, шо то ти - пустив би перед собою п.с. а дах брудний.. він світліший насправді )))
rvm'у салют, припаркованому на Левандівці біля церкви близько 11-30 і майже зразу rusmaks'у по Городоцькій ФА-ФА, блим -блим)