Dominic, взаємно! Будеш в ті дні там бродити, шукай мою "кльопу" і приходь будемо разом грітися. п/с/ в п'ятницю зможу тобі закинути диск Р13, але в кінці дня не раніше 19.00 год. Зідзвонимось в п'ятницю після обіду та вирішимо.
Розказуй що за обновка. Хай люди накажуть довго жити. А то так, на морозі вмре і ніхто навіть не буде знати.
Біля Добробуту сьогодні в 9.00 блим-блим маленькими фарами синьому кантріку, вроді S Misha, якщо орієнтуватись по фото.
Фаааа! Нині об 11.26 Олегові М. на переїзді в Черлянах. Мав під боком кубіту, тому приймаю, що міг і не побачити невеличкого Течика з великим водієм у білому всередині
Це моя кохана дружина Соррі, не до побачення було... Їздив в Завидовичі до дідуся руку вправляти... Фа-Фа
фа-фа синьому Кантріку з круглими фарами сьогодні о 15:50 біля костелу по Городоцькій,сорі не знаю хто це
Фа фа і блим червоному коррадо на Чорновола в районі 15 години. Перший раз вживу побачив сеє диво Німецьких інженерів, ще й досі під враженням) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
фа-фа двум белым гольфикам которые стояли на Джерельной возле Терра Банк. У одного была наклейка клуба и разбитое левое зеркало. У другого на заднем стекле наклейка три икса из фильма. Хочу такую клубную наклейку Volkswagen.Lviv.ua