не встиг помітити, третій або четвертий. стояв на самому перехресті - там сильно не роздивишся, бо руль крутити тре )))
Та біла джетта з іншою дверкою, то ти ? ти там живеш ? якшо так, то я не розумію, чого ти взагалі чекав. там такий дєрзкій лежачий, що я б точно повністю зупинявся перед ним
Та біла джетта з іншою дверкою, то ти ? ти там живеш ? якшо так, то я не розумію, чого ти взагалі чекав. там такий дєрзкій лежачий, що я б точно повністю зупинявся перед ним
так, це моя обновка.. в центрі на Л.Українки часто буваю і на перехресті зазвичай на бордюрі паркуюсь. наклейка від попереднього власника-тому якнайшвидше хочу познайомитись з учасниками, щоб даремно її не возити
djuma, ну то лови блим-блим. вчора, городоцька, біля скрині, ти розвертався біля приміського. блимав тобі, думав пропустиш, а ти мене навіть не помітив п.с. а на Л.Українки що робиш ? як не як - моя вулиця...
не сховаєшся від вас)) працюю в тютюновій компанії і є в нас така штука, що промоутери вечором по гинделиках всяких ходять і про сигарети консультують. то на Л.Українки в "білий лев" возив їх. а біля приміського до друга їздив і немав де машину залишити-то катався і місце якесь шукав, аж на лукойлі залишив. тому і непомітив
Та то моя джета, а дверка була імплантована на одному польському шроті від бідного гольфа, який вже був наполовину розібраний. Я якраз тоді заїжджав до Назарія додому. А їхав повільно, бо не знав як ти будеш того поліцая переїжджати, чи швидко, чи то з насолодою )))