За сьгодні: 1. фа-фа пасатіку з клубною наліпкою близько 12.00 год. на стоянці ринку Торпедо 2. І фа-фа ф блим-блим і багато разів блим-блим мабуть baksius, в котрого "сидів на хвості" з Балатону до Чорновола. baksius, пробач, що ввів в оману, але я тобі і махав рукою, просто я був на ТАЗ, а ні на ВАЗ2107 темно зеленого кольору.
За сьгодні: 1. фа-фа пасатіку з клубною наліпкою близько 12.00 год. на стоянці ринку Торпедо 2. І фа-фа ф блим-блим і багато разів блим-блим мабуть baksius, в котрого "сидів на хвості" з Балатону до Чорновола. baksius, пробач, що ввів в оману, але я тобі і махав рукою, просто я був на ТАЗ, а ні на ВАЗ2107 темно зеленого кольору.
Я думав що то хтось обізнався. В дзеркало подивився і вроді впізнав Тебе но мене той Тазік збив з пантелику і всетаки рішив що хтось обізнався.
я так і зрозумів, но гріх було не посигналити і не пофафакати одноклубнику. Вже з дня на день повинен мій гольф виїхати з покраски, тому того Тазіка віддаю господарю.
Привіт привіт МАРТІНІ біля ДСК, ну просто неможливо не впізнати його червоний чорно-дахий сеат)) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Привіт білому пасату з клубною наліпкою сьогодні на паркінгу біля Арсену на Чорновола о 19:30 Хто це? Признавайтеся
Фа-фа сьогодні 21:00 на ЕПІЦЕНТРІ білому гольфу 4. Наліпку потрібно ще й на переднє лобове, а то логотип клубу побачив тільки в зеркалі заднього виду!
Вчора, близько14-30 год, на шиномонтажі на Городоцькій ФаФА кум. впізнав по задньому бамперу, якого нема, а потім кума побачив.
ми з тобою розминались в одному ряді, ти напевне тільки приїхав і шукав місце. Я на сірому пасаті В5 був.