Блим-блим червоному Polo з такою ж червоною клюбною наліпкою сьогодні о 13:30 на бічній вуличці Городоцької
Таро пік-ап на базі TOYOTA,СВОГО часу мало н купив такого в червоно-оранджевому кольорі в дизель варіанті
Незнаю що значить на базі тойоти, але морда японська 100 пудов. Навіть гуглив по маздотойотам коли побачив
Zh@riK а я то думаю, що досить знайома статура ... соррі, тільки-но посадив пасажира, тому не зауважив... та і ти, як пішоход, на стояла на зебрі
І Тобі кліп-кліп! І там мене піймав! Хто б міг подумати?! А в Чортотечику хтось був? Певно мусив хтось бути, бо на Кирила-Методія Чортотечик не зупинявся - у відстої був на Кобилянської.
я довго дивився на капот Чортотечика і не міг зрозуміти чому він мені такий знайомий та рідний, піднімаю очі і до мене доходить чому махнув тобі, але ти мене не побачила. потім я ще довго дивився вслід з надією, що Течик їде паркуватись, але машін невблаганно спускався вниз по вулиці та зник за лівим поворотом. ось радий був бачити
ну добре, ні слова - так ні слова. Убалтал... Їхала, через машину, за твоїм Polo на своєму Феррарі ля'Гольф