Фа-фа біломму каддіку без заднього бампера на стрийській-науковій пів години тому. Sent from my MB855 using Tapatalk 2
А ну чесно зізнаватися: хто робив мені нині безконечний блим-блим в за... в задню шибу на Городоцькій перед роз"їздом на Левандівку (напрямок - до МЕТРО) десь о 13.30? Я з"їхала на узбіччя, той хтось мене обігнав і поїхав вправо - де колись був дзеркальний склад, а я мало не створила аварійної ситуації! Той хтось їхав чорним джипоподібним автом. Признавайся чесно!
Ну от чомусь я так і знала, що то Ти! Більше так не роби, бо я могла ту зелену Шкоду конкретно покоцати по всьому її правому борту. А як Ти мене впізнав? Я ж не на Чортотечику була!
Привіт сьогодні в 12-45 білому Т4 з клубною наклейкою на задньому склі на Івана Франка, бус повернув направо в якийсь дворик не доїжаючи перехрестя Франка-Кн. Романа-Левицького. Я їхав позаду на сріблястій службовій Авео
фа-фа Шегу сьогодні біля скнилівського моста. Ти так тихо їхав... Шег, бєнза закінчилась ? блим-блим Зет. Шо не міг мене на кільці почекати ?