ФА-фа, не бачив тебе. Я завжди обережно їжджу! по правилах! ФА_ФА одиничці Куліча! Давно не бачив його! Певно батько за кермом був. 10хв тому.
То ти так їхав помалу, що Мартіні би Тебе ровером обігнав. А ми з КІТом стояли, до Тебе руками і ногами махали, щей свистіли, а Ти хоч би що. Розумію Тебе трохи, стоять якісь двоє біля хигулів, а Ти на Ауді собі їдеш, і щоб не було стидно навіть уваги не звернув. А тут виправдовуєшся шо небачив.
Бля, ви на розворотці стояли??? Я побачив якийсь капєцдос, думаю похож на котярин... Але в упор не подумав шо це він))) Гагага))) І вас не бачив.
не встиг відфа-факати сьогодні на кольці чорновола-липинського Роману на скірокко з великими оранджунджовими колесам - гарне поєднання кольорів
ФА-ФА, БЛИМ-БЛИМ темно синьому чи зеленому гольфу 3 на Городоцькій біля скнилівського моста 17год 30 хв. Їхав з такою голосною музикою, що мене навіть не чув як я кричав і махав руками і ногами.
фА-фА "нечемному" КОТу :ireful:, який о 14-00 не пропустив мене(точніше не випустив), але я його догнав і "прастіл".
блим-блим нечемному Русмаксу, якого я таки пропустив і пояснив, що їхав в аеропорт! п.с. наліпку на задню дверку! негайно п.п.с. йбо, знав би шо то ти - пинився б, а я поняв шо то ти, тільки коли мордашку пасіка побачив.
та, встиг. там чекінг тайм дві години. дивно.. не побачив. завжди думав, що "нізко лєтящій самальот" це волга
фа-фа сьогодні гольф3 з клубною наліпкою на лобовому на підйомі вул. Миколайчука. а також припаркованому поло Sasa, бо мусів їхати тою вуличкою через ті ретро-автомобілі