фа фа червоному Сеату Толедо з клубною наліпкою , вже не перший раз бачу на Лапаївці , хто це признавайтесь
Моє фафа вчора дорогою з Карпат. Хто це був такий скромний, що не відповів ні на моргання ні на пікалку ні на блималку аварійкою?
і Тобі блим-блим (вже в Зимній Воді), я щось мав підозру що це Ти, але сумнівався. А де наліпка з лобового??? ну в мене не 1.8Т їду як можу , от і тримав тебе А взагалі приємно було зустрітись, хоча ми досить часто бачимось!
Нині! О 10.15! Блим-блим! Знову блим-блим! І ще раз блим-блим! В Оброшині. Ні фіга! Ну тоді доганяй-обганяй справа в Лапаївці тільки для того, щоб зробити фа-фа, зазирнути в очі і посміхнутися чоловікові в авті з величееееееееееезною наліпкою на задньому шклі... Реакції - нуль...
та він певне навіть не здогадується про те, що то йому фафакали і фарами моргали! від клюбу тільки та наліпка залишилась....
scirocco, то колишній гольфік Vitalas (Віталіка, в нього зараз пасат, якщо я не помиляюсь) Чортопхай, а той гольфік - так то ж нашого одноклубника yourseen, він його недавно продав
:shok: Уявляю, що собі подумав водій, який ні сном ні духом... А я то думаю, чого він так пер, щоби ту фуру випередити. Правда, я йому не дала відірватися і нагло доколупувала морганням і фафаканням. Курче! Ото мужика перепугала!
мало перепугала, треба було більше :D, бо наклейка це не "понти", а приналежність, відношення до чогось. А взагалі-то, то тим машинкам тоже моргав, але моргав бо сигнал відсутній, і в тій ситуації почува себе полудятлом, бо ніякої реакції від них не було. Корочче, при продажі клюбної машинки треба нового власника попереджати, щоби в корчі не вскочив бідака. Мля, понеклеюють і шугаються потім ...
На фото то не мій колишній.. мій має маленьку наліпку зліва в кутику. Зараз він у StLouiss26, за наклейку він знає)
Фа-фааааа забрендованому автобусу! Довго за ним їхав, фафакав безрезультатно : Хто це? Чого не моргає?
Привіт білому четвертому Гольфику на Щирецькій о 19.45, я наліпку вже у бокове зеркало побачив, як ми розминулися... Це, мабуть, djuma
Блим-блим самотньому срібному третьму гольфу з клубною наліпкою сьогодні в Пустомитах біля банку "Надра" і djuma, який тусувався на всоєму білому гольфі біля генделику "Гульвіса". Спалила