Привіт-привіт і тульк-тульк нині ополудні на летовищі підступному ser_varnak-у, який за свою підступність ледве встиг ухилитися від лівого хука :
Сьогодні близько 21.00 біля церкви Юра, аварійкою в два етапи блим-блим гольфу 3, темного кольору, але наліпка клубна була на лобовому (так і помітив через дзеркало), водій навіть помахав культурно, тому питанн ХТО ЦЕ?, приємно було хоча в мене на задній шибі наліпка клубу відсутня. Ну і другому на початку Личаківської ззаді морг-морг Т4ику небесного кольору з наліпкою "volkswagen.lviv.ua" десь о 21.10год з номерами 3548 (якщо пам'ять не зраджує), ото дав він форсу...., та зник у невідомому напрямку поміж трамваями.
Блим-блим і привіт-привіт КІТ-ові з його Валентиною (десь на заниканому подвір"ї на Гвардійській нині о 17.40) і... якомусь зовсім лєвому котові... А наглому............. до жаху! Влаштував собі місце інтимного клірингу. І де?! На КІТ-овій Валентині!
Раніше в КІТ був синій капот, вроді. Рестайлінг йклмн.... Ну а той атрибут що на капоті - КОТАМ КОТЯЧЕ....
Мафинка-то КІТ-ова... а от що робить той смугастий тип підозрілої зовнішности, я вже написала вище. Аж соромно знову повторювати
ахах, хай собі котЄ гріється і дрихне. капота не жалко Чортопхай, дякую за фа-фа. тепер Дізєль знає що у мене рестайлінговий білий капот ))))
Його, його....на лобовусі клубна наліпка А той смугастий кіт...ну як він знав що то КІТ-ова Валєнтіна...? Іспалняє там, йомайо....
помиляєшся ) бо ще й лонжерони і усилення міняне, і піддомкратники вирішив таки поварити машину і довести її до технічно-задовільного стану.
ввечері 12.07. вже було темно, але морг-морг Gurkha-ці і його британському кету на вулиці Зеленій на участку Сан-Ремо -- Водоканал.