Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа-фа синьому пасату універсалу з клубною наклейкою на тракті глинянському вчора. За кермом сиділа незнайома мені особа, тож я не маячив, оскільки мене б не зрозуміли , я їхав на дачу пасажиром у жигулях
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим Кіндеру ! p.s.Ще одна особа, котра своїм прикладом сприяє безпеці їзди на наших шальоних дорогах . Ріспект! p.p.s. Я , теж, тепер , пристібаюсь постійно
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа Фа Антохе - то здається був ти в суботу в 23-00 біля стрийського базару з дівахою на пасажирському сидінні.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Антохові! Біля порохової вежі близько 20:00! ПИ.СИ. Молодець шо помив машинку! Виглядає просто супер! Пи.СИ.СИ. Я був з другом, він побачив твій тахометр і чомусь подумав, що у тебе є нітро... Цікаво він такий один, чи так всі думають?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам треба було на моб маякнути, зустрілись б, я не далеко був:mrgreen: П.С. Сама модна мафинка на районі була)))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Їхав я в 73-му так як моя тачка досі стоїть на ремонті коробки.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це таки не Бора, а Гольф 3 універсал! Він сьогодні перетворював вулицю Сахарова на трасу з драг рейсінгу... десь так 9:50...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це ще раз доводить необхідність іменних наклейок...або хоча би їх строгий облік
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так, якщо не помиляюсь, але то не тут обговорюєтся... П.С. Тревел казав що в нього одна наклейка ще має бути, домовляйся з ним, може на цей зїзд привезе.