Можливо хтось знає..... Щоранку зустрічаю на вул.Пасічній червоний Гольф2 з чорними вікнами, та червоними дисками, на лобовусі наклейка з написом ".........", ще номерна ніша заварена. Гольф гарненький, то хтось з наших? Клубної наклейки не має.
фа-фа Домінік! наступного разу, коли кінь підводить - не нагинайся до нього, а дзвони друзям, щоб додому затягнули
Здоров-здоров сьогодні Ростику leopold. Приємно було зустрітись та отримати багато подарунків . Ще раз велике дякую (і не тільки від мене)!!!
мах-мах рукою у відповідь! поки не підводить, слава Богу! то ти мене так застав) я просто ще з колесом в руках від іншого вела їхав, не хотів по бордюрах скакати)
забувся відзвітуватись, що відфа-факався нашому одміну scirocco в пн ввечері. пересіклись на повороті на Київ в Підлісках. Орест, ти з тої горки трохи повільніше зпускайся )
Сьогодні об 11.45 с а л ю т червоному Поло (з номером ВС 9718 .. ..) припаркованому в бічній вуличці між Городоцькою та Шептицьких.
нині, о 18.45 перед світлофором у Лапаївці блим-блим і фа-фа білому пасатові № 4577 з наліпкою ВВ Фесту. Догнав, порівнявся, подивився, не впізнав - поїхав далі
Фа-фа та блим-блим сьогодні на базі "Чарівна долина" (Родатичі) а потім при обгоні в с.Вовчухи чорному VW Vento
Хлопці, я вас прошу: не обганяйтеся в Вовчухах! Там просто якесь кляте місце! Там стільки людей погинуло, що не доведи, Господи. Мені самій на капот скакала тьолка на двоповерхових шпилягах з дитиною на руках. Мусила-м так гальмувати, що спрацювала аварійка, а моя пасажирка з заднього сидіння мало не вискочила через лобовуху. Але не про це мова. Може капку запізно, та все ж... У четвер близько 20 год. фа-фа, блим-блим в Тернополі темному пасатику в універсалі ВО 3886 АВ. На задньому шклі - наш символ, але чомусь в червоному колірному вирішенні, і ще щось внизу писало , а от що?... То би тре було лупу брати )))
сорі хотів спочатку написати "темному" ... А взагалі сонце так сліпило, що недодивився Більше небуду. А може Ти переплутала з Бартатовом, бо там місце огого?