Нє-нє, Вовчухи я ні з чим не перепльонтаю! Там маршрутка нагорі зупиняє, і люди летять через дорогу, як на пожежу!
мега-фа-фа Каматозовій джетті сьогодні десь о 9.40 біля радіоринку, біля машини був співробітник Юри. Юра, ти хоть попередь людей, які катаються на твоїй машині, суть клубного фа-фа-блим-блим, а то той хлопака не вїжав шо то ся творе
та він в курсі,але каже як я міг фа фа-кнути якщо вийшов з машини.Від Джетти фа-фа П.С.до речі тепер в мене фа-фа огогого,майже як в фури
Блим-блим у відповідь шаленному фафаканню білого Гольфа ІІ мені на трасі Львів-Золочів, за Винниками у п'ятницю 09.08.13 десь о 19:45.Не знаю хто це був, але фафакав мега шаленно! Хлопєц, що їхав зі мною, аж напудився )))) і одразу питання "а чого він до тебе так сигналить?" Кажу:"Нє баісь , то свої...з клюбу!"
Та то я. Завжди радий бачити когось з клубу на "трасі" Львів-Золочів. Особливо когось, кого знаю лише заочно.
Ага....то я вже буду знати, що не тільки я одна зі своїм гольфаціо куралєсю по тій, тіпа, трасі )))) Приємно було чути фа-фа від одноклубника
Фа-фа паларіусу чи то седану тіпа класу Б, корочче КІТовій машині. КІТ, а що то в тебе за наклейка на задній шибі, ти що "енергійний MФNSTER"???? Га????:D
Фа-фа блим-блим Олегу М. о 19-00 на перехресті Виговського-Любінська на кабріку правда мене вроді не замітив бо гав ловив по сторонах. І трохи раніше третьому темному гольфу біля мотозаводу з наліпкою на лобовому шклі.
мах -мах зеленому Пасату Б5 з великою наліпкою зі заду на вул.Винниця в напрямку Варшавської 10.10 год.я стояв біля магазину автотовари