ду ю спік інгліш? Привіт сірому гольфу трієчці з наліпкою на задньому склі,сьогодні на кільці Кульпарківська - Вови Великого десь о 18:00. Не встигла фафакнути
Мало того що помало їздиш, затримуєш за собою багато машин, то Ти ще й небачиш. Фа-Фа і Блим-Блим взаємно.
rvm, що Ти наробив!? Ти що? Не знаєш, що Shaggy - то наш клюбний Шумаксєр? А Ти йому ще таке кажеш! Шег, не слухай його - він жартував!
Та то він так перед обноклубниками Шумаксеєр, а тільки но виїзджає на дорогу де багато машин, то відразу боїться до тої педалі доторкатись. Бо має стах скорше поїздити.
Шо це в нас за гонщик на Кантріку обзавівся)) По Стуса так ганяти ото вночі) Я думав я один такий. Фа-фа вобщєм)
Сподіваюсь мій пєпєлац ще в гаражі. Фа-фа адріану в суботу. Блимав йому блимав ззаду а він морозився ))
1. Морг-морг фарами сьогодні близько 9.15 год. на з'їзді з вул.Стрийської на вул.Луганську біля автостоянки, ну і після обгону блим-блим аварійкою темно синьому те4ику з потужно-великою наліпкою клубу а також іншими написами на задній шибі жовтого кольору, номера АТ....... (Франківськ) --- а у відповідь - ні-і-і-і-фі-і-і-га-а-а! 2. Навіть не знаю, як написати (чи фа-фа, чи блим-блим), але майже кожного ранку зустрічаю припарковане сірого кольору Vento, котре красується наклейкою клубу на задній шибі, на вул.Чмоли-вул.Козельницька. По ходу водій має відношення або до ДСНС, або до ОБЛ.Енерго.