Між іншим, нині в Городку перманентне привіт-привіт Олегови М., але вже тепер на сіркови. Так швидко розминулися, що не те, що фа-факнути - навіть м"явкнути не встигла. До речі, нині ж бачила ще одного сірочка, але (забийте!) не пам"ятаю, де це було. Точно десь між Новояворівськом, Львовом, Городком і Любенем. Просто нині зробилося 313 км між тими містами - такого рекорду я ще не встановлювала сама для себе...
Та нє... Тобто, так... Той раз з Тобою я пам"ятаю... Я не пам"ятаю другий раз де було і хто то був...
поБЛИМ-БЛИМам фарами в зеркала заднього виду, ще вчора десь коло 17.30год. в районі Автозаводу на Стрийській сірому красивому В5 Пасату, ..... ну і аварійкою в догонку. По ходу це був Бош, або Ексалто!
Побачив і відповів фа-фа і блим-блим Сьогодні на вул.Патона блим-блим аварійкою пасату Б5+ (колір авта недуже розгледів, щось на світло-коричневий схоже) з клубною наліпкою на лобовому. Хто це?
БЛИМ-БЛИМ у відповідь на Патона. А колір сірий, по паспорту. Міг би і пропустити, а то так помало їхав, як ШЕГ на Ауді.
От чую шо знову мене згадують))) я тут сьодня по Чехіі пиляв, та тут менше 140 по бану ніхто не їхав. Я навіть не знаю яке тут обмеження)) З середи мене чекають Німецькі автобани) хага, відірвусь) Sent from my Motorola Atrix HD
А в Німеції їде ся - кіко фабрика дала. Але важай на обмеження, бо за ними часом можуть стоять (запарковані зліва!) нічим не примітні авта, з яких Тобі роблять блим. Щасливої дороги!
Якщо б дуже хотів - то обігнав би , особливо на тій бічній . Назріває ребрендінг, перетворюємось в "клюб формули-1" або шанувальників братів шумахерів )))))
Своїх не обганяю, хіба коли їдуть і дають знати що можна обїхати чи обігнати. А на тій бічній вулиці, Ти сам бачив, які там "дохлі" поліцейські виліплені з асфальту. То чи варто було газувати щоб різко гальмувати.
От зустрів на пл. Ринок . Дуже гарно зроблений. Він ніби з Харкова приїхав. http://topgir.com.ua/v-ukraine-vystavili-na-prodazhu-kultovyj-xippi-mobil-s-barom-i-krovatyu/