Сорі! Просто моя сообразіловка подумала, що то була дяка тому жовтому автобусу. хвилин так зо 10... а взагалі, по Пелехатого частіше в той час їжджу.
Блим-блим і фа-фа (але напевне марно) білому Golf2 (можливо diesel757) сьогодні зранку на Опришківській
а от і не марно... я тебе помітив вже у дзеркала і лише після того, коли ти порівнявся зі мною та пофафакав. Нажаль фафакнути не зміг (сигнал не працює). Уваги одразу не звернув, бо був занятий возмущЄнієм тої організації руху на тому перехресті, бо тлумки повісили знак, що перед перехрестям дві полоси (направо і наліво), а дорогу гадьониші не розширили. Корочче приємно було зустрітись.
фа фа білому гольфу 4 з клубною наклейкою на задньому склі з правого боку зверху ) вчора десь від 19:00 до 20:00 нінець наукової ))
Привіт Vexler-у і його "перешкоді з права" (мабуть дружина) на смарті сьогодні біля роботи пи.си.я була в ролі пішохода
Та якщо, то той Смартік (того ж кольору, що й на аві), то мабуть і від мене фа-фа вчора ввечері (десь 17-18.00) на Зеленій біля Арсену.
Сьогодні, поки все прогресивне людство вимагало від бандитської влади не припиняти курс на євроінтеграцію, по пішохідній зоні європейського міста роз"їжджали жігулі, позорячи клуб шанувальників європейських автомобілів при цьому роблячи вигляд, що не помічає адміністратора того самого клубу а потім дивуємся, чого нас з такими членами не впускають в Європу
Вчора десь біля 18 на перехрестку Стрийська-Наукова стояв біля зеленого (здається) Сірка, якщо наший, то Фа-фа тобі ))))