Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам і я переведу стрелочкі, наклейки друкує Бейліс я тіко помагаю розповсюджувати
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа синьому жучку (8889)! Близько 5 години проспект Шевченека. За рульом була брюнетка!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФА - ФА брюнетці з номерами 8889 від блондинки 8881, яка тяжко працювала в 5 годині в офісі, поки брюнетка каталась по центру
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам То у тебе номер 8881? А на з"їзд ти приїдеш? Бо ти мене добряче заплутала!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа Марку сьогодні о 9-00 на коновальця в районі політеху.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ну так це добре!!!! всі обернуться і глянуть а тут оп наша адреса. це реклама клубу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам можу буть кому провести такий тюнінг!!! заїжаєш на падйомнік болгарка в руки 3 хвилинки і вас чує весь львів!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Травелу, вчора біля порохової вежі! Ти чого такий сконцентрований їздиш? навіть не помітив мене!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам коли їдеш в бак а тебе жистоко валить недавно спожитий салат то треба дуже сконцентруватися ато в банку можуть незрозуміти 8)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам і скіки коштує така послуга тюнігу? а то мені тюнінг необхідний глушнік десь пробитий :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Не погоджуйся Пегасе, за таке обрізання "в цілях реклами" фірма тобі ще і доплатити має :mrgreen: