Привіт зеленонькому пасссссссату з клубною наліпкою на задньому склі, вчора на перехресті Коперника-Словацького о 17:58
Що то за українець сигналив мені сьогодні в 17.30 на Шевченка на чорному Г2? Сорі, але помітив вже пізніше.
Бачив тебе на самому переїзді випередив мене зправого боку ) декілька секунд тому дивився в дзеркало заднього виду нікого не було, і тут з правого боку ти появився... твій ангел охоронець походу пролітав зі швидкістю більше 100 )))
І не фа-фа, і не блим-блим....., просто, вчора ввечері на Личаківській нижче церкви Покрови, близько 22.30 привіт VW Vento вишневого кольору з наліпкою клубу на задній шибіф, котрий розвернувся біля мого Г2..... Всерівно ріспект та повага! п/с/ хто то був?
Фа-фа сьогодні вечорком Г2 золотистому на кульпарі з яким в пробці тякнулись поряд. І Векслеру на зворотньому шляху на ядовітому смарті який неможливо не помітити не зважаючи на його розміри.
Нині о 13 год. блим-блим в задн..., потім догін-догін і збоку фа! зеленому Пассатику 925-37 на Городоцькій в районі кінцевої третього тролейбуса і на мості. Реакція - 0 на масу, фейс-контроль неможливий через зелену завісу, яку власник приліпив на всі шкєлка, щоб сховатися від одноклюбників. І все одно: фа-фа! блим-блим!