хм, а може і чув. я ще казав, що комусь мало дороги, що фа-факає )))) та, трошки порушив правила, бо заговорився, і втикнув висадити скоріше, де небуло знаку ))
Привіт чорному Г2 з оранжевою клюбною наліпкою на задньому склі в нижньому лівому куті, сьогодні десь в 19:15 на вул. Замарстинівській (перед мостом).Можливо то був Zh@rik....не встигла розгледіти
так, то був я )... шо то всі останнім часом мене бачать, а я нікого пи.си. оранжева наклейка клубу є тільки в мене, тому без сумнівів - то я )
Буду знати, що твій Гольфаціо ексклюзіффний Як що робила...? Zh@rika виглядала А шо такоє? Ти теж там був?
Десь годинку тому, блим-блим exalto на Зеленій біля Арсену. Приємно було побачитись, кльові фари в тебе! (по них і впізнав)
не вгадав ), я працюю в сфері ІТ фа-фа сьогодні біля добробути Віті Векслеру, таки він мене побачив і моргнув аварійкою )
Блим-блим МАRTINI вчора ввечері на Личаківській, був на Леоні. Ну і сьогодні ау-ау стоячому MARTINI в салатовій жилетці на Холмі Слави близько 09.30. (Мабуть то був він). П/С/ тіко там без провокацій :D