Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа, блим-блим Бейлісу з дикої гримучої таврії на світлофорі в Сокільниках десь в 17-00 в суботу. ПС: сорі що не фа-факнув і не блимнув просто там ні фа-фа ні фари ні працювали, довелось просто рукою помахати і то через лобовуху так як водійське скло теж дууууууже хреново опускається. ПСПС: ніколи не думав що ця бляшанка 91-го року буде валити 130 з 4-ма людьми в салоні... більше просто боявся давати, а то ще розвалиться.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фафа сьогодні на В.Великого червоній корій Також блим блим на сахарова білому гольфу 4 універсалу з нашою наклейкою П.С. то хто на тому гольфі? на зїздах ні разу його не бачив
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Коли я вранці вийшов з дому, червона кора нині зранку була біля мого під"їзду, а господар ходив навколо моєї машини і розглядав Червона кора вже жива-здорова, виглядає просто супер! Фа-Фа!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа білому Г4 ТДІ універсалу з нашою наліпкою. ХТО ЦЕ ?!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ми вже маємо мінімум 4 згадування про білий гольф універсал з нашою наліпкою але ніхто не знає хто це... настипний хто його побачить мусить його стопнути показати картку клюбу і запитати хто він такий
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а як то так вийшло шо його ніхто не знає але наклейку він має? Він ж мав в тревела купити, значить тревел має знати хто то
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Привіт(фа-фа), вчора Олександрі ,без автомобіля біля ратуші Хоч ви нас першою помітили Як виставка робіт(не пригадую назви ) ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим Блим Монкей та Антоха біля Ратуша! Ну.. як би це не назвали виставкою та виставою, то я би навіть по писку за такі "сюжети" та виголоси надавала!!! Ну а так як я потрапила туди по особистому запрошенню і перебувала в оточенні елітної "інтелігенції" Львова, то доводилося лицемірити ... знайшла задоволення спостерігати за поведінкою високопоставлених осіб під час вистави
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Oleksandra бачив тебе в неділю на перехресті франка і князя романа - але не встиг фафа бо була напружена дорожня обстанівка
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ага, так я і поверіла ти як раз із тих драйверів, на яких "дуже" впливає дорожня обстановка! а що вона для тебе буває напруженою:mrgreen: ... і це у центрі рідного міста?? мабуть напружений фактор поруч сидів? Хелоу пішому Манкею понеділок надвечірря центр. ;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам нажаль вже дуже довгий час бічне крісло мого авто переважно пусте... ех... я так вирулював тоді з маяковського шо не вірю шо ти мене не бачила
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам спочатку був звук...а тоді дійсно я побачила нєчто, не зразу зоріентувалася що це був ти:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Дівчата, просто, думають, шо ти дуже крутий, і бояться сідати поряд:idea:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам не всі знають що це вебсайт і на нього можна "зайти". а може він взагалі дупля не дає що це в нього на задній шибі наклеяно, а думає що це його Гольф вже з цим написом з конвейєра зійшов:mrgreen: