та ж йолкі палкі шо то твориться... кидай камня в лобовуху наступного разу ))).. їхав з пасажирами, певно з@пизд1вся ))
Фафа евакуатору біля роботи. Завжди тут стоїть. Сьогодні наклейку помітив на лобовому склі))) Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
наліпки нашого клубу стали настільки популярними, що їх тепер так само клеють на авта рядом з OZ, H&R, BBS і тому подіними
Фафа евакуатору біля роботи. Завжди тут стоїть. Сьогодні наклейку помітив на лобовому склі))) то дружбан мій Вітька, виклянчив наклейку Дізеля в мене. такшо тепер тфу-тфу якби шо- викружуйте в нього знижку 5)) Шег, ти на Зеленій бачив?? чула як мій спорткар без вихлопної газував??:dance2::dance::dance2:
А є в нього такий вид послуги: - ну, тіпа, я приїхав в кабак, побухав, задзвонив до Вітька, мого Гольфака погрузили на лафету (але умова) - я в середині Гольфака, і нас везуть на стоянку, при цьому в Гольфаку грає музика, я за кермом і не порушую при цьому ПДР??? Це моя мрія!
Я би тоже так хотів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ще сидіти і пити пиво.
Sebastian del Maar фа-фа блим-блим, радий був зустрітись. Зробиш ту "шнягу", закинь фото. Теж присів на Керміта.
Фа-фа сьогодні зранку (8:10) біля епіцентру Carlsson. Трішки пізніше привіт KIT, вибачай, що відразу незрозумів хто це мені "маякує", ранок..., кави недали допити..., дружина збоку, ну ти зрозумів ))))