Фа-фа гольфу 2 темному кажись Остапу коло моста Г.Хоткевича і гольфу 3 синьо-білому. Радий був бачити. Доречі де фари подів? Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
привет сьогодні Міші Green на личаківській десь 15.20 впізнав по гольфі невстиг факнути хотів встигнути на зелене )))
Так і знала, що не подарує! Фа-фа Тобі, блим-блим і головне - руками на всі боки мах-мах! Повідбивати ті руки! Де ж я думала, що, крім моїх екскурсантів, на них ще хтось звертає увагу. І не тільки звертає увагу, а навіть сприймає, як жести регулювальника... Перепрошую!
Людо, я як грамотний водій завше звертаю на всі вказівники, будь то повороти, чи жести руками =Ь Отправлено с моего iPad используя Tapatalk
1. В неділю блим-блим "весільному" кабріку ОлегаМ., котрий там був за пасажира-штурмана. В Львові, перехрестя біля Добробуту - Оперного. 2. Сьогодні десь в 18.00 перехрестя Стрийська - Хуторівка блим-блим Борі кольору капучіно. На мухобойці, чи то решітці була маленька клубна наліпка.
фа фа вчора коричневому гольфу 2 на світлофорі на іскрі з наклейкою на задньому склі)) вроді вс9414ск =)
Фа-фа diesel757 на Стрийській у великому корку через аварію. Я був на двохколісному транспорті тому ти мене і не помітив )
взаємно! А, випадково не на виїзді з Вол.Великого на Стрийську? Бо якийсь маленький двоколісний шпедік шмиганув переді мною зправа з В.Великого направо на Стрийську.