Zh@rik, а ти часом, сьогодні не волочив прицеп зі Львова в напрямку на Броди???? Бо, бачив чорного ухоженого Г2 з прицепом, подумав, що то ти....
нє, то точно я. важкого в руки не беру )) (в мене вже фаркопа давно нема), а впізнати мого корчика дуже легко - тільки в мене на задньому склі оранжунжова наліпка фафаген клубу і ще здоровенна наліпка щось там VW TEAM і багато непонятних німецьких слів )
Фа-фа сьогодні зранку 08:00 rvm на Городоцькій біля "маргаринки". Що то за "шашки" зранку на дорозі )))))), куди поспішав?
А я його сьогодні зранку десь 07:30 на вул.Рудненській встиг побачити в дзеркало заднього виду як він пролітав. О, всьо, чую завтра на з'їзді буде драг ))
Як старий овоч їду я. Раз довелося за Вольдемаром їхати кілометрів з 20, це ппц який нідфорспід. Я шось не люблю так скоро їздити. 90-100 моя улюблена швидкість.
Фа-фа не встиг. Побачив трохи вже запізно. Я все так зранку. Бо всі як їдуть то сплять на дорозі. Я інших водіїв трохи розрухую щоб уважніші були і не заважали іншим.
То він перед тобою понтувався)))) бачив я як він їздить тут по зеленій))) Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
Овоч то ти напевно про себе. Як не вмів їздити та і не вмієш. То в тебе тільки понти мати машину з 2.8 л і їздити як пенсія.
Я тоже бачив як ти їздиш по Зеленій. Пенсія є пенсія. Ліпше пішки ходи. Маєш довгі ноги будеш робити великі і неспішні кроки, але йтимеш скоріше за всіх.