Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам сорі за офф топ просто жінки не можуть без змін :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Кого це ви підколюєте? Це новий фольц ЕОS. Типу нової Джетти, але кабріолет!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Манкі в сандалях в обід на перехресті Патона-Виговського (якщо це був ти, бо зі спини здалося що ти).
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ой, це красень ЕОS 2.0 FSI Turbo 2007, в червні я була на семенарі у Гьотеборзі (Швеція) ну і зрозуміло не могла не відвідати VWсалон. Там я і побачила це ЧУДО! Тепер ми "заручени" (угодою ) і він чекає на мене!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Машинка - СУПЕР! І скільки це чудо коштує? Може починати у.е. збирати ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Машинка - СУПЕР! І скільки це чудо коштує? Може починати у.е. збирати ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам 28 000 євро, для порівняяня нова Джетта там 23 000 євро. Доречи там Жучки з відкритим верхом також симпатяги таки! На з"їзд привезу картинки. Якщо тебе цього з"їзду не буде лишу Мілці, бо їду з України до вересня.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Здорів. А я трохи розсіяний останнім часом. Мені і в сандалях жарко... І Олександрі привіт. Теж соррі, що не помітив
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А Олександрі Мах Мах у мене на роботі! Готовий допомогти!:-D