Темі АП! Сьогодні радий був привітатись з Андієм (Shpuganich), стояв в заторі на Личаківська - Тракт Гл.. Тіпа: фа-фа, блим-блим.
Взаємно був радий бачити дизельного брата мого GTI)))) пробки там просто капець я від пасічної 40 хвилин тягнувся).
І тобі вітання,вітаю з обновкою,гарний Течик і колір класний(P.S. в кузини весілля,за старосту був,споював усіх і блін тверезий додому поїхав).
Привіт в середу на миколаївській бетонці білому пассату Б3 номер 1053 з наклейкою клубу Привіт вчора на Сихові біля церкви білому пассату Б3 номер 6366 з наклейкою клубу Привіт сьогодні на кільці біля Епіцентру червоному гольфу з наклейкою клубу.
Це мій колишній пасат, тепер він там прописаний ))) Новий власник залишив все таким як і було при мені, також приємно що авто завжди доглянуте
ну якщо говорила з хлопом - то вєрняк я а от факт "трималася двома рукми за руль" - заганяє в сумніви....я двома руками ніколи руль не тримаю...друга рука вічно занята: то губки підмальовує, то на колінці в того самого хлопа...ой, тобто на ричагу коробки передач
Фа-фа йому ж сьогодні на коперніка. Певно не зрозумів шо то йому фафакають))) Нема нового власника на форумі??
Ну з губками зрозуміло... а от з колінками хлопа... Ну коли я тримаю жіноче коліно - то мені зрозуміло, а от який прікол жінці тримати чоловіче коліно через джинси чи штани... А точно коліно тримала? А точно ричаг був від коробки передач? ))))))
а ти впевнений, що він був в штанах в той момент? Ну одним словом - то була ятобі теж привіт-привіт, хоч і не помітила...зайнята була тримала руль