Брюнетка. Я побачив логотип на склі, і проїхав повз тебе перед кільцем справа. Сигналити не став, щоб папєрєднік не подумав що йому...
Не вгадав бландінка крашенная на брюнетку Жартую Це дійсно була я. Сорі, що не помітила, одноклубник Ну... ти ж сам розумієш...
це коли ти їдеш, а тут тобі, так голосно ФААААААААА.....ААА ФАК-ФАК-ФАК, чомусь все думаю, що десь накосячив.... Хоча, Андрюха, ти молодець, що впізнаєш, завжди радий тобі поморгати фарами чи аварійкою, бо сигналу не маю. П/С/ та й твій Пасік заслуговує уваги, вроді, олдскул, але валить з місця, як ню*піся.
Якось вчора, чи то позавчора, такий гарний Кантрік мчав на зустріч по Кульпарківській, впізнались, поморгались, але хто то був не зрозумів, чи Олег М., чи SASA.
Привіт-привіт dragger85, сьогодні на Личаківській, радий був зустрітись.... але тебе, би блін, не впізнав, та й з сигналом своїм шось роби. І ще мах-мах рукою ROS'у на Орелі. ROS, то був я на білому Г2, Ви мене не впізнали, але помітили . Но, орел гарно виглядає, помитий чистенький.
не знаю, хто це був з клубу - но сьогодні бачив гарного Гольфа 3 на Личаківській (спуск на Винники) - номера 8882 - привіт!