Вчора не Личаківській, перед вечером, Г2 кольору кава з молоком та з наліпками, вітання на взаєм. Приємно зустрічати клубні машинки. Хто то був? П/С/ привітався, а мене питають, хто то був, а я відповідаю, що не знаю..... знаю, що машина клубна! Ось так!
Ставте лайки і тому подібне. З ROSом в Ужгороді. Правда він уже нетверезий тому зробив фото шоб він пам'ятав.!!!!!
Дозволю собі спростувати ))) у мене не склалось із постінтоксикауійним періодом) Rvm i Ros - приїжджайте і збирайте банду на такий же блим-блим ) Sincerely Yours, dragger85
яким періодом???? то такий період, що наступив у нас, після того, як ми з тобою "вертом" пішли після "хатинки"?
Хто то такий?, то, хтось з наших? Бо наліпка по дизайну ніби наша, але коло емблеми якийсь інший напис. Таке, повторено на бокових шибах. Ну, якщо наш, то "фа-фа"!
Сьогодні Carlson'у, тіпа Фа-фа, близько 15.00 год. Ти на Луганську зі Стрийської, а я навпаки. П/С/ класно виглядає прапорець (такий , тільки не пригадаю чи на номерах, чи на борту) одразу китається в очі тому від мене ріспект і повага! Слава Україні!
Не зауважив, ссорі))) Прапорець на номерах. Це коли в закарпатті була тема з ПС, то я на свої номера АО наліпив, мєнти вже ітак лювівські всі знали цю машину, то хотів подивитись на їх реакцію))) Героям Слава!
З вашого з @diesel757 описом твоїх номерів - то в мене дежав'ю за вчора - бо виходить, що теж бачив твого звіра @Carlsson , але на Привокзальній (вул. Хотинська) - звернув увагу на класний агресивний передок машини ФА-ФА )
Сьогодні фа-фа: FasTу на Scirocco при виїзді з вул.Короткої, а через декілька хвилин "гонщику" ))) rvm на вул.Городоцькій
Нажаль, ні ))) Я був через три автівки від тебе, і це було десь в 16:15, а в Гродку ти коли направляв систему?
Сьогодні бачив, як один на ауді А2 робив фа-фа іншому на такому ж авто (досить рідкісне, як на мене), але той шось не роздуплився, і глянув йому в слід типу "чого домахався" ))