Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам блим блим тополю на стрийській я за тобою їхав аж до кульпарківської
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Чуєш-чуєш Полу або його привиду на Шевченка 313 в 17-00. Я курив і бачив з вікна.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам курив..привид...чуєш-чуєш...братва!! Кіндер і САЛАТ??:shock:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим свому попередньому зеленому Scirocco на обїздній львова біля пасіки зубрецької!!! Я теж був на Сірку. Пс, чесно-кажучи для мене несподіванка. З власником не знайомий, але привітались ми взаємно.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа- фа Monkey і Antoxa, які пили пиво на площі біля памятнику Федорову :-D :-D :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ми там виконували важливе завдання, а пиво то було прикриття:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа синій клубній венті в Брюхах біля озера. Фа-фа від мене пішого Тополю на ВВеликого біля Гетьмана в 23-00 перед зливою. (Перший раз тебе в лице побачив)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа Фа Олена синій жук на стоянці, найгарніша машинка на стоянці. ( а чого без наклейки)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФА - ФА Pol на стоянці ! Дякую за комплімент А на якій стоянці і коли?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а вчора і поза вчора на сіхові на хуторівці в районі реабілітаційного центру.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим очима... Хм.. Куда ж це я лазив без машини... :?: Не памятаю... :-(