Exoto побачив вчора на зеленій твоє блим-блим і вже коли проскочив тебе розчехлився шо то ти і то мені)))) фа-фа
Все норм., просто у всіх різні смаки. Є моменти, коли оріджінал то кльово, але курва на то кльво, треба кльовську суму грошенят. Для одних колхоз це ВЄЩЬ, а для інших - лайно собаче. ПС..... мені вже 2 роки кажуть, що моіі бризговики то колгосп... нещодавно ожного обірвав... куплю знову такі, мені пох...
значить тако: щоби не заkуkвати лайном тему, переносимось сюди: http://www.volkswagen.lviv.ua/threads/avto-dieselja757-vw-golf2-1-6d-jp-4t.11974/page-14 і тут вітаємо diesel757'я з новими бризговиками та обговорюємо "рейсінг-двіж", "спарко-тєму", "стиль-колгосп", і т.п. п/с/ пост #273
Не знаю, хто це був, але приємно зустріти на вулицях міста символіку нашого клюбу ) На Пасічній Гольф2, близько 8 вечора) фа - фа Sincerely Yours, dragger85
Вчора, ввечері, їду собі такий, по бєспаліву, в Ходорві.... дивлюсь переді мною якийсь Г2, повзе.... та я, як козак, на обгін!!!! А мені ззаді жовтими фарами із-під "ріснічки" ---- Блим-Блим. А, це товариш @WANTED Ну що, Петя, давай викладуй фотки наших корчиків. Радий був зустріти в Ходорові та бути впізнаваним.