Треба рукою махати, в знак вдячності.... іншим разом не пропущу! Позамальовують собі окуляри чорнов фарбов і літають, як навіжені, чекай я ти дам той ровер , я ти дам тих колєгів!
Поки я б тобі став махати, ти би став фафакати чо я не їду Пропускають - став на педалі і поїхав, не затримую рух
візьмемо собі ше @Carlsson . Ти ж його тоже приписав в наш клуб "Колгоспник", чи ні? І ми всі сядемо на ставі, закинемо вудилища, візьмемо по шампуру з м'ясидлом в ліву руку і будемо рєшать чи тебе брати з собов чи нє? П/С/ @vwiskasha , а я тобі ще пивасік вишу, мля-я-я-я, а я й забув, але готовий виправитись.
то здається той самий Гольф, якого я папо постів раніше згадував з Пасічної Тобі пене Дізелю фа-фа вчора на Городоцькій - ти як на вицєчці їхав догори неспіша ))) я не сигналив, бо стояв другий на виїзд з Одеської - то мене і побачити майже не можливо було, але 757.. будл файно видно
@dragger85 , взаємно.... Шось, я провтикав цю тему, тому соррі за запізню відповідь. @FasT , того Сірка, я теж часто там бачу, мабуть хлопака там живе.
@ketch , дякую за мєлочовку, а також, радий був знайомству, позитивна людина. Блим-блим аварійкою Доброму адміну. Ось так ти виглядаєш в люстерку заднього обзору П/С/ всім веселих Великодніх свят в родинному колі, миру, добра та смачної пасхи.