@Олег М. ФА-ФА перед Розвадовом, де тільки почалась однопасмівка , сьогодні близко 17:30 57.. ... мені на зустріч)
Несподівано....., радий був зустрітись. Сьогодні близько 10.30год. синьому Г3, спереді - лого клубу, ззаді - адрес сайту, блим-блим на В.Великого біля ЛАЗу.
Вчора ввечері блим-блим на Городоцькій, якомусь Г3.... ззаді на кришці багажника наша клубна емблема і напис @exon , хто то, то наш чувак? Номера київські, старі, 553-55 КЕ
Несподівана зустріч з MARTINI на МПП Корчова - Краківець, а потім затяжне просування (ПЯТЬ ГОДИН ) на Україну.
Сьогодні, десь о 16.00 год., в м.Ходорів, зі мною привітався (помахав рукою) водій зустрічного білого Г2 (з білими бамперами та джеттомордою). У відповідь, я - не встиг. Хто то? @WANTED , Петре, вважаю, що ти, його повинен знати, тому передай йому і від мене вітання фольксвагено-гольфовське!
фа фа блим блим пассату б3 в Ходорові. Не знаю чий це Отправлено с моего Lenovo A2010-a через Tapatalk
Дізель і вантед. Що це за колега на цьому пассику у Ходорові? Отправлено с моего Lenovo A2010-a через Tapatalk
То якийсь не мєсний, я до нього колись підходив, питав, він купив у когось з клубу того пасата. Працює експедитором, чи як там, часто його бачу в різних сусідніх селах. Казав, що деколи сам висаджується, коли сигналять невідомі, а особливо КІТ на своєму капєндосі, коли був у Львові. Надіслано з мого HTC One M9
але...., яким треба бути тлумком, щоби: казали!!!, не бачив!!!, знаю!!! боюся!!! хай повідклеює і буде мати спокій..... хай, сі не шугає, а тим паче @КІТ -ової Вальки....