комусь на Сихові блимав аварійкою, не знаю хто-то (авто вроді би синій сєет, важко пригадати, але із наліпками на склі), після перетину трамвайних колій, авто повернуло направо біля ресторанчику Ч.Калини,35. Хто то?
dragger85, нині зранку через дві машини стояв за тобою на світлофорі вул. Котика, незручно було фа-факати
@ROS вчора ввечері близико 20:30 на горі найпрекраснішої вулиці Львова - Личаківської - тобі фафа й рукою мах мах - твоїм ВО номерам )))
1. @Exoto , засік тебе, коли ти відфафакався. Приємно! ))) 2. А ще, сьогодні на мостіина Кульпі в напрямку до Городоцької, хто був???? Блим-блим навзаєм )) Пі/сі/ але такий файний чорнявий Гольф в універсалі. Зі сторони вигляд бомбєзний, просто супер!
В себе на окраєні району, під час об'їзду і контролю.... Нині! @MARTINI ти шо там робив, га? чо транспортний засіб без нагляду? Кароччє фа-фа ))
Чіпляєм ровери на дах, їдем з жінкою на край міста, лишаєм машину і далі крутимо педалі полями лугами лісами і селами. Часто собі такі вечірні велопрогулянки організовуєм. Бо на ровері поки з центру виїдеш до кільцевої то вже треба назад вертатися.
Я б там не залишав без нагляду, бо то окраїна, без нагляду і ше там часто повії стоять. Небезпечно там. Можеш сміло залишати в мене на площадці, там хоть люди одні одного в основному знають і автозлодійських випадків практично немає. (вул.Тр.Глин. 161 А,Б,В. Або ж на площадці де Агрофірма Провесінь)