Я там біля Вікінга паркуюсь переважно, а того разу щось так лишив бо влом було робити зайві маневри на тому перехресті
@Олег М. теперво типу фа-фа тобі на сірому Сірку. Одностороння бічна вуличка з виїздом на перехрестя Кульпарківської і Городоцької.
@rusmaks , частенько ми з тобою пересікаємось. Як кажуть: Львів то велике село Нині тобі типу фа-фа, але ти мене не бачив, бо заклопотано проскакував Городоцьку з Данилишина на Наливайка. І ще одне - то тобі, якось на днях я відблимблимався на Пелехатого?
1. Вчора @Exoto фа-фа, десь о 10,00+- год. пролетів в лівому ряді по Науковій. 2. Позавчора, блим-блим якомусь Гольфу 2 (синій чи чорний) з номерами АТ..... з наліпкою логотипом на передньому шклі і ззаді наліпка е/адрес форуму, на кільці Кульпарківська - В.Великого. Хто то? 3. Позавчора в Дрогобичі, хтось зі мною вітався з малотонажної вантажівки, то хтось з форуму?
То був чи Спрінтер з будкою чи Ман, чи ЛТшка звернув увагу коли обернувся, а мені махали, типу "здооооороооов братюшаня" ))))))