Вчора, кільце в районі ринку Торпедо, приблизно 15.00год. По наліпці видно, що то з тих перших. Наліпка в колір кузова. Вирішив не блимати, щоб не вводити в оману, бо за кермом був старший сивий мужчина. Чия то брика?
фа-фа нині мені від чорного гольф 4 універсал тді, по дорозі з жовкви, вроді була наклейка клубу. Або він мені фафакав, бо мене обганяв, а я не побачив і нажав на газ
diesel757, то Шлапака Романа машина раніше була, але він її продав давніше, там напевно вже 2 власник їздить
Теперво побачив Сірка цікавого, схожий, як в @Олег М. сірий, зверху світлий сірий а від середини до низу темний. Хоча помітив мельком, бо був за кермом, але вроді норм вигляд має. Стоїть на В.Великого позаду видавництва. То хтось з наших, чи то зальотний? Бо раніше його не бачив.
Теж помітив недавно там ту машину. Схожого сірка мав Остап, маляр. Але він вже кілька років як виїхав за кордон, а доля машини мені не відома
кому то, я фа-факав в суботу на верху Личаківської орієнтовно 13.00 год.??? авто було темно синє з наліпками клубу, хтось струшував коврики, і авто схоже на Б5 універсал як в @Exoto
@CheFISH ну точьвточь як твоя... нині на Нєкрасова їхав позаду мене і номера, як твої, але за кермом не ти ((( Поблимав аварійкою і помахав рукою, як помітив що не ти за кермом. П/с/ ану скажи, остання цифра і дві останніх букви ##₴₴₴6АІ - твої?