Поняв, шо то було не твоє, але три перших, як у тебе. О, а тепер нині точно вже тобі фа-фа @CheFISH , на Стрийській від Ашану )))) Так я і про субаріка.
@marickkk тобі фа-фа нині, на Луганській виїзд зі складів до кільця ДБК... вроді би то ти був на сіренькому Сірку ))) Драгєру теж фа-фа на Городоцькій (шось не тегається)
Сьогодні в 7.39 фа-факнув біля Добробуту зеленому Пасату Б4 з задньою наліпкою. На Рено уваги не звернув.
Ха-а-х, Керміт ))) @Sebastian del Maar неочікував... аварієчкою-аварієчкою мруґ-мруґ. @Shaggy , вєздєход файно виглядає, агресивний такий.
Отож бо й воно, шо я не констатував, а запитував. )))) Як би не мав сумнівів, то зразу би строчив, мол фа-фа і блим-блим.
В мене біля роботи стоїть сірий Сірко )))) @Олег М. , то як би шо, то най заходять! Як ніц не дам, то хоть проконсультую щодо вартості та порядку отримання категорій у посвідченні водія )))).
@Shaggy , як би ти сьогодні, опісля робочої днини, при переїзді залізничного переїзду на вул.Зелена (кільце з Дж.Вашингтона), повернув би голову і побачив цю матьоро-афігєнську вивіску ти б не лише її побачив, ти б ще побачив @diesel757 і @Carlsson , котрі (так би мовити) слали тобі "фа-фа/блим-блим" )))))))