Привіт. Хтось сьогодні так усердно фафакав мені на червоному Т5. На вул. Рапопорта(джамбула). Нажаль я водія не впізнав( от які вилазять мінуси коли на зїздах не присутній). Тим не менше, якщо це наш форумчанин, то також мої вітання. Я був на синьому б3 пассаті....
фа-фа..блим-блим Nazikey...якось такуво...вчора в нього ремонтував свій танчик Г4))) ремонт пройшов успішно...машинка справна, а я довольний...політ нормальний!!!
кажеш шо не так вона їде, але на кільці вроді агресивно стартувала ))))) я аж застрємався на кільце виїздити
@rusmaks , тільки ти! Альбо нє? П/с/ ті хто часто фа-факають, то в основному на "Хатинку" приходять. )))) Також часто бачу біля ринку Привокзальний: Golf3 і ше вроді В4. Ану признавайтесь, хто там чим промишляє толковим.
@Exoto , друже, а це тобі я фа-факнув нині десь о 20.00 +/- год., на кільці (виїзд з Кульпарківської, там де взльотка, АЗС Amic). Я йшов по кільці на вихід, а ти заходив. Чи мо то не ти)))))
@Shaggy , то певно тобі я нині відфафакав в 18.00. Схожа на твою Авдюху, йшла вниз від Литвиненка до Стуса.