Мабуть)) Бо тудою зараз об"їжджаю, не витримую стояння на тих світлофорах на Угорській і сихівському мості) Фа-фа, не бачив тебе.
Безстрашний ти Я почув, а тим більше почули те фа-фа поліціянти, що за мною їхали собі спокійно. Тому тобі і не відфафакав, щоб лишній раз їх не дратувати.
А чого б ні? Фафакати нізя без потреби (можна ли ше щоб уникнути аварії) а яка аварія в тягучці? Та то я собі вже науявляв справедливих копів
Та він би сказав що побачив що чувак на сусідній Ауді заснув за кермом і вирішив його розбудити какби чо не вийшло А ти підтвердив би ))
тюююю, а шо важко придумити потребу? )))) п/с/ побачив твоє повідомлення і згадав.... твоя "фігнюшка" готова, тре якось пересіктись і забирай, але візьми з собою ше 170грн. Бо разом 270грн.
@Exoto , думав то ти, а то твій батько... сьогодні на Личаківській. Тобі ріспєкт, бо навіть батько в тємі)))) А то хтось з клубу був, якось на початку тижня, ввечері в годину "пік" на Зеленій при виїзді з Арсену? Схоже на Октавію, ззаді мене йшла на спуск до ДСК і блим-блимнула. Чи то випадковість?
На багажнику вмятина тепер? Якось їхав за пассатом синім і думав шо то твій, але вмятина відкинула цю думку...