Ти на бемеве був?)) я то думаю шо то мені маячить хтось. Подумав шо не сподобалось то шо об"їхав справа і вліз)
Ну але ти мені не блимав в четвер біля шувару)) Тому і здивувався шо Карлсон на бмв) а то я просто в темряві по фарах машини не розрізнив)
Фа-фа Дизелю біля Метро сьогодні 18.00 - 18.15. Він моє фа-фа мовчки проігнорував . А на мості я його не догнав
Вирішив не фафакати, щоб людей не сполошити, але @Олег М. тобі типу ФаФа нині на кільці Зелена-Дж.Вашингтона ПS: ти шо в кашкєті їздиш за кермом?)))))
сьогодні десь о15:30 біля гімназії Євшан, був приємно здивований наклейкою клубу на срібному пасаті, але власника не побачив...
певно не я 1. вчора навпроти нижнього Шувару в напрямку Наукової, аварійкою при випередженні мруг-мруг тричі синьому чи темному Б4му універсалу з великою наліпкою вздовж задньої шиби. Хто то? 2. @MARTINI , а то тобі теперво махав на Зеленій)))))), якщо дружина надумає, то на тій Фабії буде вчитись.
сьогодні бібікав синьому гольфі білою атрибутикою клубу на задньому склі, на світолфорі на левандівці
@rusmaks тобі фа-фа в НД на Стрийській перед перехрестям з Науковою, а @Carlsson тобі сьогодні +/-18.00 на Хуторівці, чи то твій брат був?!?, але Октаха твоя )))