Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Мартіні, сьогодні десь в 15.год. по дорозі на Городок, я литів з Городка, то ти був чи ні?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Не я А вчора коли я був собі на роботі, мою машину мама бачила в селі, звонить, каже "ти чого свиня не заїхав" Видать по Львові і околицях їздить мій клон
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Точно копыя колыр той самий, напевно десь не давно появився.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Їздить їздить. Бачив його на виговського... кора 1 в 1 твоя (навіть лейба Г60). Гоцає як навіжений, акуратно, швидко. Я блим - він 0 на массу і газу далі. Коли він вже був прям біля мене - побачив що за рульом старший мужик. Вот таке.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Або в Мартіні так як було у фільмі - Бійцівський клуб :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам XFOX твою машинку я бачу кожен ранок по дорозі в гараж коли чалапаю , стоїть на стоянці.(Медик чи як).
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Та, а де стоянка? Бо в мене машину вкрали??? :shock: :shock: :shock:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Шутю, не вкрали Скоро я її пофарбую, і навіть не страшно тобі буде на неї кожен ранок дивитися :D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Травелу вчора на концерті на стрийській, пройшов мимо коли мене били!:evil:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Неділя 5 серпня. Фа-фа Антосі на мості на Городоцькій (Скнилів) - Антоха їхав в кортежі весільному, мене не бачив і не чув фа-фа. Мартіні під вечір вже біля пожарного училища на Підвальній. (Не їзди таким зконцентрованим, подивися ще навкруги) :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я на ланоси без наклейки не звертаю уваги Тре було кричати наших б"ют!!! А шо внатурі били?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Внатурі били, тільки ми справились і вони залишились з порваними куртками і розбитими губами, ну и прийшлося трохи побигати, бо мусара впасли! Я того нехотів просто вони були пяні!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Який Ланос? О-чём ти шепчиш :shock: звідки в мене Ланос :shock: , Туареґ без наклейки
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам внатурі треба було кричати яб залюбки взяв участь! Шкода шо я тебе не побачив!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа Мартіні в пятницю на пасічній біль двійки ти виїжав з бічної я тебе пропустив.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Мартіні вчора на початку Лічаківської між 8 і 9 вечора!