Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фааааа сьогодні мартіні десь біля погулянки 16:45 фа фа не вийшло я в той час рульом крутив ) блим блим червоній корі 19:45 на Франка П.С. прошу вибачення в тих трьох мужиків які напевно подумали шо я їх збити хотів, а насправді я яму обїзджав на сахарова 20:30
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим тобі , я спершу не поняв шо це хтось із наших, клубну наклейку побачив тільки в дзеркалі заднього виду Треба нам ше на морду якусь наклейку ліпити Фааааа Свистуну вчора на Підвальній. Звиняй, не зупинився бо спішив дуже, а тебе не били... Та й мабуть не треба було тебе відривати від тої довгоногої кобіти
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Та вона не така і ж довгонога!;-) Це моя дівчина, ми якраз йшли на маршрутку з високого замку, їхали додому. А те що ти спішив я поняв!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам 2Svistun - Не прибідняйся! 2МАРТІНІ - Наклейку треба на лобовухи пудово! Вот є логотип клубу затверджений - тре нарізати наклейки і ліпити, тоді й легше буде друг-друга впізнати назустріч.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ага, опудело кабана на капот прикріпити, тоді точно наш клуб всі будуть впізнавати.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа-фа тобі, ми трошки раніше бачили твою машину, а потім тебе.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мах- мах ! Бачили і як стояла мафинка і як їздив. Ми ше Гольфика дивитись їздили, як ти нам назустріч проїхав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Бачив на вул Шевченка колишню машину Авсела. Ще тримається купи. ;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим очима на копію машини Мартіні на проспекті Шевченка. Якись жосткий пацан в неї сідав.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам о то вже можна андрюху вітати з покупкою? Вітаю дружишче бажаю ніколи не заїзджати на СТО і по менше ДАІ на дорогах!!!!!!!!1
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа- фа Антону подорозі додому і на мій район 2peGas: Дякую. + Мах -мах - на шевченка десь по першій сьогодні Ти стояв п.с. Даі не догонить
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Чорну. Зеленою брат двоюрідний цікавиться Зелена - якщо чесно, краща. Але не подобається мені ,трохи, той колір. Не зараз
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а коли я тобі сакзав ош мені той колір не подобається ти сказав шо він молодіжний :mrgreen: де ти був на шешвченка? зайди в асю ше раз вітаю з покупкою зміни підпис під аватаром даш прокататись?