Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так братикі та тема не для того, ану давайте в колектор і пишіть там про шо хочете
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Малий поставив сабвуфер і в репери ,з понтом , записався- під Jurfuckom вирішив похизуватись, а йшли трійко негрів, і мало зо сміху не повмирали, як то побачили. Але , шось, видко, попустило
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам частенько бачу сірокко біля універсальної на тургенева тому фа фа
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Сьогодні фафакав кіндеровій машині фафакав, і ніхто навіть аварійкою не блимнув. Меже через то що в машині нікого небуло!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Привіт сьогодні Тополю на володимира великого, доречі зачьотні фври!!!:razz:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Дивно, я не бачив, мабуть в машині внатурі нікого не було... :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я , минулого тижня, посилено блимав на Мазепи, червоній одиничці з наклейкою клюбу, але мене за свого не признають
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам пацани спакуха наклеки продаються нормально! а хто куда їх клеї то я не знаю!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мій!!!!! він стояв і покірно мене чекав поки я на флеш поїхав!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тревелу біля краківського базару годину тому. Не фафакати неможливо - він так наглющо обїжджав яму по зустрічній, що в мене похололо в пятах коли він попер прямо на мене. :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФА ФАТополь памятаю ту яму! непереживай все було під контролем. Доречі ти не першей хто говорить шо я якось страшно їжджу, з чого ви це берети!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим блим вчора оресту скіроко біля універсальної десь 18:30