Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Поки сам звикаю Я спати буду йти Ми з Батьком на Тойоті їхали до південного Добраніч,усім
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Полу сьогодні 8-53 на Варшавській, але де там, Пол їде і за дорогою слідкує :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ну вот неклубний таврик, без етикетки, темні вікна чорний колір - де ж там кого вздриш!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Офф : А ми сьогодні на мого гольфа наклейку вчепили Думаю, як не побачите, то почуєте
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ага, можем повторити, якщо є ще бажаючі на позаблановий збір клубу, за бутилочкою пива, ласкаво просимо.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вау-Вау вчора в 19-00 на перехресті наукова-кульпар червоному Б-6 Кабріолет... БОМБА!!! Ще Фа-Фа непонятному Б-5 з номерами "шосьтам-шосьтам ІІ" в 22-30 на кільцевій дорозі. Їхав за мною кілометри 2 фарами блимав на відстані 100-200 метрів, потім обігнав, маякнув аварійкою і поїхав собі. Признавайтесь хто?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вах, как йа мох Джетту с Пассатом перепутать СТЫД и СРАМ! Ну чесно кажучи я спочатку думав що ти блимала зустрічним (мол менти далі), потім подумав що переключатель заїло , і вже аж потім вїхав що то клуб. Ближнє світло в мене дууууже ближнє тому я навіть наклейки не побачив, так що сорі... а, ну і звичайно дякую за увагу!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мах-мах кулаком водію теперішньому, а колишній машинці Дюка з клубною наклейкою (Гольф2). Цей водій всіх мав в сраці і поїхав лівим рядом на переїзді :evil: мабуть самий умний. ГАНЬБА ГАНЬБА
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а я думав то я комусь дорогу переїхав і мені сигналять фа фа! Додано через 4 хвилини таких треа ловити, забирати наклейку і здирати всі значки ФВ з машини, або ше краще забирати фольксваген і в примусовому порядку видавати чуда українського автопрому.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа фа знов кора 70-50 і коли то буде клюбна машина (17-45 Петлюри)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа блим-блим Петру Бейлісу в Пустомитах. П.С. Дякую що відфафакав в телефонну трубку коли я дзвонив :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фафа на Високому Замку темно-зеленому Гольф 1 Кабріо. Виглядає, що стан ідеальний, машинка в оригінальному обвісі, лялька просто. Колір такий самий як їздить тройка кабріо з кобітою. За кермом якийсь чувак. Раніше тої машини не бачив. Хто знає власника, кличте в клюб!