Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам 17.08.2007 року о 8-57 вул Шевченка на переїзді, переїзд був закритий, всі чемно чекали...... а далі я написав що було...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа, Пегасе, твоїй тачці під твоєю хатою між антоновича та тургеньєва. Прікольна хатка.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам тіки хата не моя Мах мах вчора на антоновича десь в 17:00 колишній машині мартіні
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа полу вночі, зразу незрозумів чи то ти чи нє притормозив і бачу точно ти, де так поночах катаєшся:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам мах мах на руській десь в 17:00 білій корі - може хто шось знає про ту кору?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа 31.08.2007р синій гольф днз 313-09 о 14.23 на сахарова біля Фарлепу
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим очима Тополю 1.09.2007 близько 21-ої в Трускавці на Мазепи.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам блим блим очима на замарстинівській нині зеленому гольфу замученому під мерседес очкарік передня решітка така спеціальна і на капоті значок VW на патичку як в мерсах Загалом виглядає машинка свіжо, власнику зачот
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Незміг зайти в п'ятницю на форумevil, так що фа-фа-каю сьогодні: Блим-блим очима КІТу в п'ятницю на Франка.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Оф топ. Згадався рядок із пісеньки: А як тебе зустрічаю то очима вже кінчаю
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим... ШОто я не припомню шоб зустрів когось з наших в п"ятницю, шей на франка... А можна конкретніше де і коли???
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Десь біля 11 години, ти їхав з центру по Франка трамвайчиком намбер 3 :grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим очима Тревелу біля Політехніки і синьому Гольфу ҐТ на пл.Кропивницького.