Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так так, але десь в 10.30, ти був на машині, чи може в трамвайчику намбер 3... Класно мене в лице навіть впізнають! Знаєш шо саме цікаве? Цей трамвай попав в ДТП на перехресті кн. Ольги-Сахарова (біля гуртожитків), жіночка на Лексусі хотіла підрізати трамвай і не встигла...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам То вже популярність прийшла, дивись не зазнайся. :smile: Ну якшо жіночка на Лексусі, значить трамвай винен :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам То БЛОНДИНКА... На шикарному джипчику з дорожезним манікюром і мобілкою в руках... Мабуть
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Знаю я цих жіночок, це або власниця однієї компанії наших кокурентів або співвласниця іншої компанії. Лексус був чорний чи білий? В обоїх випадках звинуватять водія трамвая :mrgreen: Фафа я був з цигаркою в руках - Полу на Шевченка 313 приблизно сьогодні в обід.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Deep_Shadow, ти просто як матриця - у всіх місцях зразу всім фа-фа робиш. Трускавець, Львів, Стрий... :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Антосі сьогодні в обід на перехресті Франка-Саксаганського. Ти чому не звертаєш увагу на одноклубників???:evil:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа синій жучок сьоодні 4,09,07р о 20,03 вул стрийська навпроти автобусного заводу. Брюнетка.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа-фа сірий третій Гольф, 04.09 в 15.10 біля економічного. Брюнет (вродє... )
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-Фа Травелу на початку Кульпарківської, твій гольф біля якогось КрАЗа стояв ))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фафа я тебе також бачив але профа факав вже запізно Додано через 43 секунди фа фа то я паходу в банк ходив!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа 2-дверній джетті 659-32 ТС біля "росан"у, зелена 147, в 15.30. Це хто був? На задній шибі наша клубна наклейка.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тревелу вчора на січових стрільців. Стояв біля Приватбанку з аварійкою, не зважаючи на привідкрите вікно Фа-Фа проігнорував.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Пегасу на перехресті Стрийська Франка десь в 18:20 їхав з якоюсь кобітою чи то мені так здалось