Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так вчора. я переїжджав теж перехрестя паралельно до тебе але в іншу сторону ти в центр я відти. приємно було познайомитись з твоєю дівчиною )))))))))))))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а чо не блимав не фа факав чи ти задивився П.С. то добре шо ти ен бачив мене як я їхав з центру....
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам От тому і не фафакав і не блимав бо спочатку не зрозумів шо то ти треба наклеку і на лобовуху клеїти спочатку побачив твою кучеряву голову подумав млін чувак на срібному гольфі ну геть як пегас потів глип а там дівчина ще сидить думаю мабудь його дівчина і шоби переконатись в кінець глянув на наклейку на шибі ззаду.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ШОООООООО В МЕНЕ НЕ КУЧЕРЯВЕ ВОЛОСЯ:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: бачу тобі теж треба окуляри - буш тоже виглядати як піховшик
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Одне "одобрямс" бай Травел і тут Пегаса понесло, шедеври клоунади!8) Травел, ти ватажок ще той - я признала:mrgreen: але не провокуй Пегаса шаліть, а то він прям буйний стає :?: а тепер поясни останню частину поста, що малось на увазі?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Хай стає буйний. Шо страшно? Додано через 1 хвилину Да я такой!!!:mrgreen: :mrgreen: С К Н :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам бляха ше один!!!1 наступний раз приїду без біноклів на нсі побачите шо між нами ніц спільного!!!!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа-фа Манкі!!! П.С. Не гоніте з хлопця, крище створіть окрему тему, там на приклад, фанати Пегаса, чи шо придумайте шось, а то вже надоїло у всіх темаг читати то все...:evil:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам НЕ я Додано через 7 годин 8 хвилин п.с. Фа-фа Антоха Я до 8-9-ї машину мив Додано через 7 годин 9 хвилин І фа-фа тій червоній корі, яка в мене в дворі під ліхтарем припаркована Чиє добро ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Не фа фа і не блим блим (бо тормознув ) ) сірому скірокко з наклейкою клубу сьогодні на енергетичній близько 9 ще якийсь візерунок зелений на боку хто то був ??
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фафа Марку на Сахарова в суботу. Блим блим очима чорному гольфу тройці з широкими колами, схожий на Манкі, але не помітив здалека наклейки
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФАФА Тополю в суботу о 22-55 на вул Шевченка звернув на Лівандофффку.