Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа-фа X -Fox на Дж.Вашингтона о 13.00 сьогодні.:-D :-D :-D :-D :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Пірату на Вашингтона, певно на обід їхав, як і я? :razz: Я завтикав на твою джету так, що аж даїшників провтикав, добре що не зупинили :razz:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тополю, В.Великого 12 біля 19.00 я був на зупинці чекав маршрутку...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Додано через 1 хвилину фа-фа вони після того ,як ти пролетів на мене так дивились, але не зупинили. Додано через 1 хвилину точно ми разом їхали на обід.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мах-мах Тревлу на Січових стрільців біля юрфака , вчора. Злий такий їхав...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це не ти гордо мене обігнати хотів,тай обігнав бо я повертав, коли я брата їхав з "Ніко захід" забирати ? В четвер о 19:28
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Мартіні, який вирвався з пробки в п'ятницю на Личаківській!!! Додано через 1 хвилину Фа-фа Петру Бейлісу на Кульпарківській в суботу!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Мартіні на Проспекті Свободи і Пегасу біля економічного, в 16:28 і 16:31 відповідно. Фа-фа таємничому білому гольфу універсал на Проспекті свободи після 22:00 (ти шо особливий шо тебе туди пустили? )
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ага він там завжди їздить врайоні 18:00 ніколи місця неможе найти де стати щоб кохану почекати:mrgreen: Деколи навіть добрий Травел мене підвозить:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам в такий час можна вставти зразу коли повернути на січ стрільців.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ти шо гоніш мені треба вставати прямо біля корпусу. Шоб моя Вікуся необбивала свої шикарні ножки!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам нема питань можеш встати, ножки Вікусі будуть впорядку, тікиїй прийдеться пропхатися через толпу яка чекає на 31 маршутку
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Можна почекати біл магазину- там зупинки нема. Якшо є місце.