Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам як сентементально є підозра що твоя дівчинка час від часу прочитує наш форум.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам вже два дні льотаю польвову на своему помаранчовому довгому бусі т4 й жодного фолькса з наклейкою львів клубу не побачив:| ну все одно якось в вас всі повільно їздять але тим не менше рух взагалі хаотичний після киева важко звикнути
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам шо правда то правда тормозів багато, а шо означає рух хаотичний?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа клубній Венто вчора на світлофорі в районі Левандівки!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа і тобі відклубної сірої венто з покоцаними бамперами... Я йому передам в нього зараз з нетом напряг.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Манкею вчера где-то в 22-00 на Січових Стрільців (ближе к Гнатюка). Рычащий гольф, почти как две капли похожий на мой, трудно не заметить
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я курив на другій стороні і насолоджувався хижим ревом могутнього Гольфійського мотора і клубною наклейкою на білому Гольфі. :grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа. Підвозив одного чувака - до його таємної місії. Не зовсім як дві краплі То ше чий похожий
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фафа чорному Г3 9277 з клубною наклейкою який дав виїхати з базару на Грінченка вчора біля 15.45,хотів привітатися але через тоновані вікна тільки побачив блиск годинника. Хто то був,гарна машина.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Якщо годинник на лівій руці - то був я Фа-фа :grin: Додано через 1 хвилину протупив: 9277- то я