Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа Тополю на сахароба в 10:50, ти так підкурював шо навіть мене незамітив, і морг морг Кету на Пушкіна десь в районі 13:30!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вітання чарівному білому клубному Гольфу гарно декарованому у складі весільного кортежу, припаркованому вул.Краківська церква Преображення Господнє субота 27.10, пообіді:smile: :smile: :smile:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Народ Якщо побачите Cherry Amulet (бежевий) з клубною наклейкою, нелякайтесь - це я. Svistun.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа комусь із космосу - правда не видно хто це. У всякому разі на зїзд він приїхав першим.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Зауваження слушне, я бува вже мало не подумав, що дурю. Але при збільшенні видно, що це машина, оскільки займає цілу полосу (там 4 полоси). Таких коліс там не було ніколи До речі, прийшла думка - давайте там в іншому боці траси напишемо великими буквами адресу сайту- з супутника буде 100% видно! Думаю, 10 балончиків повинно вистарчити?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Бо супутник тобі не буде фоткати Львів кожних 10 хвилин! Раз на рік сфоткав і бувай здоров! Навіть якщо він і фоткає частіше ніж раз на рік то гугловські бази данних оновлюються не так часто.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам + ше 1 SASA: А дата там вказуэться ? То минулорічна фотка може бути. В гуглі я надибав фотку тижневої давності , якось
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Охоче повірю тобі, але придивись уважніше! Маленька плямка біловатого кольору, решта чорне. Чи часом то не те колесо від трактора з великим написом "...ТУНІНГ..." і тінь??? Якраз поцентру, а воно там точно було і навіть здається поцентру! Хоча, якщо порівняти розміри машин що стоять на стоянці поруч, то це мабуть машина всетаки...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так, авжеж, то тінь від ворони, оскільки тоді день був не сонячний то тінь була не від сонця а від супутникової фотовспишки :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам блим блим твоїй корі там кожен день по 2 -3 рази! Додано через 34 секунди фафа клубному гольфові 3 срібного кольору вчора десь 18:15.