Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Можна хоч вчорашню і навіть кращої якості. Але це коштує 400 баксів
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим хм а шо в нас ше є 3 сірі гольфи накелйкою? блим блим пасату піонера на коновальця десь 14:00
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа клубній джетті на кольці на кульпарківській десьбілья 12:00 тіки от не знаю хто то був блим блим джетті на коперника десь біль 15:00 то ти пірат?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Тополю вчора на Шептицьких ввечері, коли він збирався їхати додому...:grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Scirocco на підвальній біля 18.00. ПИ.СИ а шо то за лого у тебе на задній шибі?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ага мені пассат казав шо він тебе бачив але немав сили тобі фа факнути:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ОООО і я протож саме, а Пегас нерозуміє:mrgreen: Він просто олівє неїсть:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Всеукраїнського ФВ-клубу. Малий десь знайшов і попросив причіпити. Це так, до першої мийки
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Це мене дружина зустрічала з Москви. Блим-блим всім. Постараємось 16-го бути на з'їзді.