Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Не був на Коновальця вже пару тижнів PS. Піонер, виправ графу Авто у себе в профілі. WV замість VW хіба якесь село пише
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Skil'у з його аерографією на капоті сьогодні приблизно об 11:20 на перехресті Виговського-Городоцька.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа синему VW Beetle, с красивой девушкой за рулем, на Франка где-то в 11:30. Интересно, она из нашего клуба ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Білому Сірку на перехресті Сахарова/кн.Ольги. Якби не пробитий глушник не помітив би...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа синьому жучку 8881, початок личаківської близько 20.00 Кого ти дуриш? То супер модний ТУнінг!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Саса сьогодні о 19:30 навпроти НБУ на Коперніка. Ти так напружено розмовляв по телефону, що не впізнав мене в таксі.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим спорим на сотку шо там в тому скіріку нічого не пробито а так має бути???? То братело Маркелла гоцає. а ти мене апять нервуєш.............
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Подобається мені це діло... Кліп-кліп очима Гольфу Бормана, площа галицька, приблизно 14.00 (незнав шо ти поставив той бампер )
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ясно, поспілкуємося. Додано через 3 хвилини ну так шо спеціаліст Кіт по прямоточним трубам поспориш на сотку шо той глушак пробитий. да би всі побачили шо я тебе дурю, я навіть заплачу на сервісі шоб незалежний мацстер зробив висновок по глушнику.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ну шо ти як мала дитина? Добре шо вже другий раз початок моєї фрази цитуєш, а закінчення не читав? Це може бути навіть "пороблено", мені вшистко. Звучить як пробитий глушник, от я так і говорю! Нне сприймай все так близько до серця, бо отримаєш нервовий тік
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Травел, знаю я вже шо у нього така ж труба як у Антохи. Питається - треба було так напрягатись, ніж просто розповісти що там?